Távfelügyelet

shutterstock_241295437shutterstock_163085249A ROKKO GROUP országos távfelügyeleti, vagyonvédelmi szolgáltatást nyújt ügyfeleinek. Műszaki-technikai központunk kezeli és alkalmazza a GSM, valamint GPRS jelzésátvitelű szolgáltatást, így távfelügyeleti szolgáltatásaink elérhetőek Magyarország teljes területén. A különböző objektumokban kiépített és megfelelően működő behatolás jelző rendszerek nem nyújtanak teljes körű biztonságot, a gyakran megszólaló hangos kültéri szirénák közömbösséget, sokszor ingerültséget váltanak ki azokból az emberekből, akiktől épp a segítséget várnánk. Célszerű, ha vagyonvédelmi eszközeit cégcsoportunk távfelügyeleti központja felügyeli.
A távfelügyeleti végponthoz csatlakoztatott objektumok védelmét kivonuló szolgálat helyszínre történő irányításával is képesek vagyunk biztosítani.
A szolgáltatás havidíja magába foglalja a folyamatos rendelkezésre állást és az összeköttetés esetleges meghibásodásának jelzését.

Távfelügyeleti szolgáltatásink összefoglalása

  • Ügyfeleink részére biztosítjuk, hogy átjelzésre alkalmas elektronikai jelzőrendszerét a nap 24 órájában, az év minden napján felügyeljük.
  •  A diszpécserközpontba beérkező jelzéseket munkatársaink értékelik, és haladéktalanul megteszik a szükséges intézkedéseket.
  • A jelzések a legkülönbözőbb rendszerektől érkezhetnek, és más-más intézkedést igényelhetnek. A jelzések oka lehet például betörés, személy elleni támadás, tűzérzékelés, magas szén-monoxid koncentráció, fagyveszély, vízcsőtörés, gázömlés, áramszünet, telefonvonal-hiba, valamilyen műszaki meghibásodás vagy bármilyen más, az ügyfél számára fontos tényező.

A diszpécser szolgálatunk által kezdeményezett intézkedések magukba foglalhatják a tulajdonos vagy egy általa kijelölt személy telefonos értesítését, a rendőrség, a tűzoltóság, a mentőszolgálat vagy a helyi polgárőrség értesítését, de külön megállapodás szerint a saját járőrünk is a helyszínen ellenőrzi és felderíti, a riasztás okát, és ellenőrzi a riasztó rendszer által védett (ellenőrzött) területet (folyamatot).

Kiemelt szolgáltatás: Video-távfelügyelet

A Cégcsoport Diszpécserközpontjának technikai felszereltsége lehetővé teszi, hogy az elektronikai jelzőrendszerek jelzése mellett a védett területen – akár épületben, akár szabadtéri területeken – működő videó felügyeleti rendszer kameráinak képeit riasztás esetén munkatársunk figyelemmel kísérje, és a látottak alapján tegye meg a szükséges intézkedéseket.

Ez a felügyeleti mód gondos ellenőrzést és professzionális intézkedést biztosít, így a téves riasztások esetén elkerülhető a fölösleges értesítés és helyszíni intézkedés. A rendszer biztosítja a képkockák rögzítését és utólagos ellenőrzését ügyfelünk számára, illetve bizonyító erejű eszköz lehet egy esetleges hatósági eljárás során. A video-távfelügyeleti szolgáltatást minden széles-sávú internetkapcsolattal rendelkező ügyfelünk részére biztosítani tudjuk.

Kivonuló járőrszolgálat

A Cégcsoport Távfelügyeleti diszpécserközpontja mellett kivonuló járőrszolgálat is működik. Járőreink, akik személy- és vagyonőri képesítéssel rendelkeznek, a riasztás alkalmával a diszpécser utasításai szerint azonnal a helyszínre sietnek, hogy ellenőrizzék a jelzés okát, továbbá megtegyék a szükséges intézkedéseket.

  • Országos lefedettség;
  • megbízhatóság;
  • non-stop, éjjel-nappali készenlét;
  • műszaki segítségnyújtás
  • garanciák, biztosítás (MABISZ megfelelőség)
  • 0-24 HelpDesk szolgáltatás
  • Segélyhívó időseknek- egy gombnyomásnyira a segítség