Étkeztetés

Étkeztetésetkeztetes_szoveghez2Az étkeztetésnél, legyen szó bármelyik szolgáltatásunkról is ezen belül, elsődleges szempontunk, hogy mindig friss, és kiváló minőségű alapanyagokból készítjük el az ételeket.
Fogadások és rendezvények akár teljes körű lebonyolításának alkalmával olyan összeszokott csapatot biztosítunk, akik kedvesek, segítőkészek és minden szinten szakszerűen látják el munkájukat, hogy az étkeztetés semmilyen gondot ne jelentsen Önnek.

Az ételeket a megrendelő igényei szerint állítjuk össze, legyen az hagyományos vagy nemzetközi konyha.
Üzemi konyha működtetésénél figyelmet fordítunk az egészséges és változatos menük összeállítására, melyek árban és minőségben egyaránt megfelelnek a vendégeknek. Fontos számunkra, hogy a közétkeztetési szabályokat szem előtt tartva, ízvilágban gazdag választékot biztosítsunk. Törekszünk, hogy az üzemi konyhán fogyasztott ételek ne csak az éhséget csökkentsék, hanem gasztronómiai élményt is nyújtsanak.
Nemcsak az ételek terén nyújtunk minőségi szolgáltatást, vállaljuk olyan konyhák kialakítását, melyben a modern felszerelés és a korszerű technológia megkönnyíti és hatékonyabbá teszi az alkalmazottak munkáját, felgyorsítva ezzel az étkeztetés folyamatait. Mindez hozzájárul az üzemeltetési költségek hosszú távon való csökkentéséhez. Az eszközök fenntartására és rendszeres ellenőrzésére tapasztalt szakemberekkel állunk az Ön rendelkezésére.

Étkeztetési szolgáltatásaink közé a következők tartoznak:

  • üzemi konyha
  • catering
  • fogadások
  • rendezvények teljes lebonyolítása
  • konyhák üzemeltetése

Az étkeztetés mellett engedje meg, hogy figyelmébe ajánljuk egyéb szolgáltatásainkat, mint ingatlanok műszaki üzemeletetése , biztonsági szolgáltatás , takarítás valamint kertészet.