Rólunk

 A Rokko Group több mint 10 éve alapított szolgáltató cégek összevonásával létrehozott facility management társaság.

Munkavégzésünk során kiemelten fontos szempont a kiszámíthatóan, magas szinvonalú feladatvégrehajtás. Elsődleges célunk, az ügyfél központú szolgáltatásnyújtás megvalósítása. Ezért cégcsoportunknál, a Megbízói kapcsolat tartás direkt, amely a megrendelő igényeire történő azonnali reagálást, és az azt követő haladéktalan intézkedést foglalja magában.

A létesítménygazdálkodás, vagyonvédelem, mint tevékenységi körök, bizalmi szolgáltatások, már túlléptek a szimpla üzemeltetés, és őrzés fogalmán. Ma már olyan komplex szolgáltatási köröket takarnak, melyek a hatékony, összehangolt kihasználtságuknak köszönhetően, jelentős terhet vesznek le a megrendelő válláról.

A minőségi munkavégzés biztosítéka, hogy szolgáltatásainkat rendszeresen ellenőrizzük a folyamatosanfejlesztett ISO 9001 : 2009 ; ISO 14001 : 2005; ISO 27001 : 2014; ISO 28001 : 2008; HACCP minőségirányításirendszerek szerint. Az általunk alkalmazott szabványok garantálják, hogy a munkafolyamatok nyomonkövethetősége, illetve szabályozottsága biztosított legyen.

Vezető beosztású munkatársaink közzül sokan BM-es múltal rendelkeznek. Szakmai múltjuk során megszerzett tapasztalatuk is garanciája a cégcsoportunkban működő rendnek, fegyelemnek, határozottságnak, szakmai hozzáértésnek.

Kollégáink felkészültségét folyamatos képzésekkel, illetve ellenőrzéssel tartjuk szinten. Ezen képzések során általános, és speciális, elméleti és gyakorlati oktatásokra kerül sor. Ezzel párhuzamosan saját edzőtermünkben profi szakmai irányítás mellett, erőnléti, és önvédelmi felkészítést végzünk.

Cégcsoportunk működése során még nem fordult elő, hogy Megrendelőnk szakmai kifogás miatt szerződésbontást kezdeményezett volna. Dinamikus fejlődésünket az elmúlt évek adózott eredményének folyamatos növekedése is igazolja.

Szolgáltatásainkra – 500.000.000.- Ft éves összegű – érvényes szakmai felőléségbiztosítással rendelkezünk. Megrendelői igény esetén, cégcsoportunk felelőségbiztosítását a kívánt értékre módosítjuk.

Cégcsoportunk irányítása során, legfontosabb feladatunknak, a szakmai munka kiemelten magas szintű végrehajtását, illetve a megrendelői igények kifogástalan teljesítését tekintjük.

 

Nagy IstvánTóth László ügyvezetők

 

Rokko_Sec._007_01-1024x508