Személyvédelem

Rokko_Sec._096_01-300x204 Sajnos jelenlegi közbiztonságunkra jellemző, hogy bárki kerülhet olyan helyzetbe, amely az ő, vagy szerettei, munkatársai életét, testi épségét fenyegeti. Tapasztalataink szerint az üzleti életben sikeres embereknél, ez a veszély fokozottan jelen van. Szakmánk legfontosabb követelményeit támasztó ága, mely speciális képzettségű munkatársakat követel.

Személyvédelemre kiképzett munkatársaink jártasak a különféle önvédelmi sportokban, és rendszeresen vesznek részt szakmai  képzéseken. Kulturált megjelenésük lehetővé teszi, hogy üzleti tárgyalásra, fogadásra is elkísérjék Önt, és partnereit. Igény szerint több nyelven beszélő, jogosítvánnyal rendelkező személyvédelmi szakembert biztosítunk Ön számára. Egy jól képzett testőr elsősorban védelmező, akinek elsődleges feladata a konfliktusok elkerülése.

Embereink egyaránt képesek operatív módon végezni feladatukat, ha azt a megbízó igényli, illetve a veszélyeztetettsége azt engedi. Ugyanakkor közismert személyek illetve sztárok kísérésénél, valamit azoknál a védett személyeknél, ahol a veszélyeztetettség és a biztonsági helyzet ezt igényli, demonstratív módon is érzékeltetik munkatársaink jelenlétüket. Itt fontos a határozott, látható fellépés, mely az elkövetőket elriasztja az agresszív, erőszakos cselekményektől.

Megbízásokat vállalunk hosszútávra is (napi 24 órában), illetve rövidebb időkre pl.: üzleti tárgyalások lebonyolítására, nagyobb összegű készpénzes fizetés, készpénzfelvétel esetén, ahol az ön vagy Ön által meghatározott, személy vagy csoport nagyobb összeggel indul útnak, ami okot adhat egy esetleges támadásra.